top of page

TRIP ADVISOR'S # 1 KEUZE VOOR UW VERBLIJF IN DE PROVENCE, FRANKRIJK

Pont du Gard in Provence

GESTEMD NUMMER 1 IN DE PROVENCE

Provence Paradise biedt luxe accommodaties in onze volledig gerestaureerde villa uit de 17e eeuwe. Met een Certificate of Excellence wordt Provence Paradise op TripAdvisor gestemd nummer 1 in de Provence. Alle moderne uitrusting wordt aangeboden in deze unieke vakantie-ervaring die de beste eigenschappen van een chique hotel, self-catering en in-house chef-koks combineert.

Verken de Provence -
Zuid-Frankrijk Paradise

Het gebied biedt wereldberoemde restaurants, wijntours en zelfs de decadente aflaten van meester-chocolatier, Joel Durand. Ontdek in de Provence de wonderen van de oude Romeinse ruïnes en architectuur, waaronder de amfitheaters, forten en het pauselijk paleis. Van authentieke Zuid-Franse culinaire lessen en wijnproeverijen, tot paardrijden in de schilderachtige berg Alpilles en rondleidingen, uw vakantie-ervaring is volledig aanpasbaar. Tijdens ons mijlpaal10-jarig jubileum bieden we speciale kortingen en extra's.

ABOUT
“Hemel in de Provence!”
★★★★★
 
 

 

 

 

 

Mark T, Beaune France

Geweldige accommodatie met de meest ongelooflijke en gedienstige herbergier die U ooit zult vinden !!! William is wat Provence Paradise, het paradijs maakt. Bij het inchecken, zal hij u een glas wijn serveren en een uur bij u blijven zitten om u te helpen bij het organiseren van uw verblijf in de Provence. Hij houdt van wat hij doet en houdt van mensen. ... Ik raad ten zeerste de kookles aan die hij op woensdag aanbiedt.

Authentieke luxe vakantiehuizen

 

Toen we 10 jaar geleden aankwamen in Saint Rémy de Provence, vonden we dit cluster van 17e-eeuwse klassieke herenhuizen. We begonnen vervolgens het ene na het andere huis te renoveren om een ideale plek te creëren voor vakantieverhuur in de Provence, het ontdekken van Romeinse ruïnes en honderden jaren van kleidak- en bakstenen maken, waaronder een ondergronds aquaduct door het pand, droogovens en pakketten van gesmolten tegels overal.

De villa Provence Paradise kijkt uit over Saint Remy de Provence, dat zich op korte loopafstand bevindt. Saint Remy de Provence is het centrum van activiteit in Zuid-Frankrijk, van waaruit u dagtochten kunt maken naar de oude Romeinse ruïnes, op rondleidingen kunt gaan, kunt genieten van schilderachtige kanotochten, winkelen in de trendy markt, en genieten van wijn en chocolade proeverijen en ontdek lekker eten.

Nested Village Provence

CONTACT

Stephanie Moore Lavander - Provence Paradise - Provence vacation rentals in the south of France

Bonjour! Mijn naam is Stephanie en ik ben verantwoordelijk voor reserveringen. Ik help groepen en gezinnen hun unieke Provence-ervaring te creëren. Ik kijk er naar uit om van u te horen!

Success! Message received.

CONTACT
bottom of page